Verbindend  ♥  Warm ♥ Liefdevol  ♥  Betrouwbaar  ♥  Ruimte scheppend  ♥ Helder  ♥  Empathisch  ♥
Het is mijn passie om mensen te herinneren aan hun eigen essentie, vanuit hartsverbinding. De ander het vertrouwen (terug)geven dat alle wijsheid al in hem/haar aanwezig is. Dit is iets wat de ‘kinderen van nu’ ons moeiteloos laten zien. Ik vind het dan ook fantastisch om vanuit deze kijk samen met kinderen te zijn en hen te mogen begeleiden in de reis van hun leven. Zowel kinderen als hun ouders te mogen herinneren aan hun eigen wijsheid, het hebben van een vrije keuze, het altijd kunnen en mogen schakelen naar lichtheid, het ervaren van Flow en Bliss.  

Als holistisch kindercoach zijn levenswijsheden, spiritualiteit en bewustwording voor mij van essentieel belang. Ik maak regelmatig gebruik van tools als kindermassage en aromatherapie in de coaching/begeleiding van kinderen en hun ouders.  

Daarnaast ben ik begeleider bij de Bliss Vibration (Kids Academy). Een platform met o.a. een school voor primair onderwijs en retraites voor gezinnen. Alles vanuit de hartenwens: Happy kids, happy planet! 

Het delen van mijn verlangen heeft in het begin van het jaar 2021 meer vorm gekregen door het schrijven van het boek: ‘In 10 stappen een vrij en gelukkig kind’  

Met het schrijven van de blogs voor AndersTijd hoop ik jou te inspireren om (nog meer) vanuit Flow en Bliss te leven. Ik deel hier graag mijn inzichten en ervaringen. 

Daarnaast zal ik ook regelmatig mijn kennis delen over aromatherapie. 

Zoë Faber 
Zoinjeflow.nl
Flow-oils.nl