Wij zijn de bloggers van AndersTijd en van het AndersMagazine. We dragen VakantieAnders een zeer warm hart toe. We zijn een team van verschillend pluimage. Onze gezamenlijke passie is het delen van ervaringen en tips in de vorm van blogs. We staan voor verbinding vanuit kracht en we delen verhalen uit het echte leven.

We nodigen je uit om vaak op deze site te komen, onze blogs te lezen en/of mee te doen aan de Vakantiekwartiertjes. Ontdek en beleef AndersTijd om samen te genieten!
Want je mag zijn wie jij bent.

Brenda

In mijn blogs vind je als lezer een mix van alledaagse verhalen met theorie op het gebied van NLP, coachen en systemisch werk.

LEES MEER

Carla Pleijers

Creatief, ondernemend, gepassioneerd en verbindend zijn woorden die bij mij passen. Bij Mazzaze en VakantieAnders komt dat allemaal bij elkaar…

LEES MEER

Ellen Vogelezang

Mijn onderwerpen zijn verschillend van luchtig tot iets zwaarder, maar altijd recht uit mijn hart. 

LEES MEER

Luc Anders

Sinds 1993 ben ik actief bij en met VakantieAnders. Het is mijn ‘kindje’. Ik ben een pionier, innovator en creatieve denker.

Lees meer 

Sandra Barth

Mijn creativiteit en inspiratie stroomt over van ideeën en die deel ik graag met anderen, zodat zij ook meer creativiteit, flow en energie in hun leven kunnen ervaren.

Lees meer

 

Nicole Klip

Warm, praktisch, humoristisch en intuïtief zijn woorden die mij goed omschrijven.

LEES MEER

Zoë Faber

Met het schrijven van de blogs voor AndersTijd hoop ik jou te inspireren om (nog meer) vanuit Flow en Bliss te leven. Ik deel hier o.a. mijn kennis over aromatherapie.

Lees meer

 

Rianne Dijkman

Verbinden, zodat de liefde weer kan stromen. Al mijn hele leven heb ik een nieuwsgierigheid naar mensen…

LEES MEER

Gastbloggers

We werken samen met verschillende gastbloggers.
Wil jij een keer gastblogger zijn? Dat kan, neem contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken.