Mijn creativiteit en inspiratie stroomt over van ideeën en die deel ik graag met anderen, zodat zij ook meer creativiteit, flow en energie in hun leven kunnen ervaren. Al sinds mijn jeugd houd ik mij bezig met schilderen en tekenen. Eerst naast mijn werk en sinds 2020 heb ik er mijn werk van gemaakt: ik ben een nieuwe richting ingeslagen.
Ik reis met mijn klanten mee als zij een nieuwe richting aan hun leven moeten of willen geven. Met creative challenges, blogs en het Nieuwe Horizon Programma inspireer ik ze om stappen te zetten naar hun reisbestemming. 

Mensen raken me en in de verbinding kunnen bijzondere ervaringen ontstaan. In mijn werk als (team)coach vond ik het altijd mooi om te zien hoe iemand weer stappen kan zetten en blijer en energieker zijn leven kan leven. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben mij altijd geraakt. Ik begeleide tien jaar een vrouwengroep en ontwikkelde de training Leven en werken met de seizoenen, geïnspireerd op het boek van Jaap Voigt. Deze training heb ik een aantal jaar gegeven. Al deze ervaring breng ik bij elkaar in Coach Atelier Nieuwe Horizon.

Op AndersTijd hoop ik jou met mijn blogs te inspireren je leven zo in te richten dat het past bij wie je in wezen bent. Want dan kan de energie en flow pas echt stromen.

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op Creative Juice Magazine als je inspiratie in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

 

Sandra Barth 
sandrabarth.online