In mijn praktijk Kailos begeleid ik met heel veel plezier cliënten door middel van Astrologie en Hypnotherapie. Het begeleiden van cliënten naar hun mogelijkheden in kracht en zelfliefde is iets wat ik met veel passie doe. Vaak wordt er onderschat waartoe iemand in staat is, vooral als dit over jezelf gaat. Ik ga ervan uit dat:  ‘Er altijd meer mogelijk is dan je denkt.‘ Hier zet ik mijn kennis, kunde en intuïtie voor in. Geregeld komt iemand met een drempel waar constant tegenaan wordt gelopen. Gekleurd door eerdere ervaringen en referentiekaders die uiteindelijk niet opleveren waar behoefte aan is. Door iemand inzichten en inkijkjes te geven in zichzelf en emotionele ladingen en spanningen om te buigen is iemand in staat om de stappen naar het gewenste resultaat te zetten.

Daarnaast schrijf ik graag blogs over astrologie, hypnotherapie en allerhande andere onderwerpen die mijn belangstelling hebben. Schrijven is voor mij een mooie methode om een ander iets uit te leggen en mee te geven om over na te denken en zo nodig iets mee te doen.

Naast Vakantie anders blog ik ook op het platform Blogzinnig. Je kan me volgen op Facebook en op Instagram. Daarnaast heb ik ook een website: www.kailosinzichten.nl