Waar denk je aan bij een reis naar Portugal met vakantie Anders? Aan zon en ontmoetingen, aan workshops en gelijkgestemden of aan genieten. en inzichten? Of aan alles tegelijk. Of nog helemaal niks maar ben je wel nieuwsgierig? Het is allemaal goed.

Verlangens

En wat jou aanspreekt heeft natuurlijk ook alles te maken met jouw wensen en behoeften. In deze reis naar Portugal heb je alle ruimte voor jezelf. Om aan jouw verlangen te werken. Door het te verwoorden en te delen. Om in de workshops en de andere momenten inzichten op te doen. Te ervaren dat je er mag zijn. Te ontdekken wat je nodig hebt om jouw verlangen te realiseren.

Jouw eigen persoonlijke retreat

Niet zomaar een retreat, maar een waarin je zelf actief bent, workshops volgt, je notities maakt en daarmee nieuwe ontdekkingen doet of inzichten krijgt over je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Volop workshops waar jij verkent, ontdekt en nieuwe inzchten opdoet; meditatie, familieopstellingen, NLP, massage, schrijven, dans en een vuurloop!

En tijd voor jezelf.

Om uit te rusten, in de hangmat te liggen, te sauna op de quinta te bezoeken of lekker met je ogen dicht ergens op een plekje in de royale tuin tussen de bomen of in de ‘stone circle’.

Mooie plek in de bergen

We hebben deze locatie en de omgeving verkend. Het is er mooi, veel ruimte, rustig en uitdagend. En dat maakt het tot een inspirerende locatie voor een heerlijk retreat. Op deze prachtige plek in de Algarve waar het in april rond de 20 graden is kun je de stilte horen en nog verder de stilte ingaan in de bergen en bergmeren.
Mocht je een keer een stad willen opzoeken dan is Portimao vlakbij. Monchique is binnen bereik met fraaie vergezichten over de bergen en de prachtige rotskust in het westen zijn absoluut een bezoekje waard.

Waardevol

Persoonlijke aandacht, leuke contacten, tijd in zon of schaduw, uitdagingen zoals een vuurloop of massage en dagelijks volledige verzorgde gezonde vegetarische maaltijden. Dat zijn de waardevolle ingrediënten van deze unieke reis naar Portugal.

Spreekt het jou aan?

Boek dan deze reis voor jezelf.