Carla Pleijers

Creatief, ondernemend, gepassioneerd en verbindend zijn woorden die bij mij passen. Bij Mazzaze en VakantieAnders komt dat allemaal bij elkaar en daarom voel ik mij er als een vis in het water. Deze bedrijven run ik samen met Luc, mijn echtgenoot.

Bij Mazzaze gaat het om masseren en leren masseren. Ik geef zelf massages en heb de opleiding waarin ik anderen leer te masseren. Bij VakantieAnders geef ik al jaren godinnenavonden en daar is nu de godinnenreis online bijgekomen.

Schrijven is een geweldige manier om over jezelf en je bedrijf te vertellen. Blogs zijn een perfecte manier om dat vorm te geven. Want mensen houden van verhalen en dat is wat bloggen is: storytelling. Bloggen is een manier om je verhaal te vertellen en je expertise te delen. Je laat zien wie je bent. Als ondernemer laat je zien waar jij met je bedrijf voor staat.

Als kind hield ik al van schrijven, brieven en dagboeken heb ik volgeschreven. Die bevlogenheid heb ik altijd gehouden. Ik ben schrijf workshops gaan volgen en heb veel geleerd van Marije van de Bovenkamp. Ik ben aangesloten bij haar bloggenootschap Blogzinnig. In de trainingen bij Marije heb ik geleerd om mijn angst om te bloggen te transformeren naar schrijven en publiceren. Voor mij is bloggen een passie en belangrijke tool geworden.

Mazzaze boek
Ik schrijf graag over mijn vak masseren en de massage opleiding. In de blogs vertel ik over ervaringen op en rond de massagetafel en uit de weekenden van de opleiding.  Welke invloed het heeft buiten de massages om, wat belangrijk is bij het ontvangen van massages. Daarmee maak ik duidelijk dat masseren zoveel meer is dan dat uurtje op tafel. In mijn Mazzaze boek staan unieke massage verhalen.

AndersMagazine
Mijn werk bij VakantieAnders is ook een bron van inspiratie om over te bloggen.  Deze website AndersTijd is een onderdeel van VakantieAnders, speciaal voor alle blogs en het AndersMagazine. Dit maak ik samen met het blogteam met vaste en gast bloggers. Een tijdschrift vol inspirerende blogs en informatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen die passen bij VakantieAnders en persoonlijke ontwikkeling.

Workshops
Workshops geven zit in mijn bloed. Over interessante onderwerpen neem ik je graag mee op een passende, uitdagende en soms confronterende wijze. Altijd met respect voor wie jij bent. De massage workshops tot en met de opleiding, ik begeleid fysieke body&mind reizen naar Spanje en online godinnen reizen voor vrouwen. Bij de zomerweken van VakantieAnders geef ik verschillende schrijfworkshops in vakantie sfeer. Deze breiden zich uit naar buiten de zomerweken.

Waarom wil ik  blogworkshops  geven?
Om mijn kennis en ervaring te delen, om ondernemers te stimuleren in hun eigen zichtbaarheid. Te vertellen wat je doet. Je blogs te publiceren en je lezers te raken en te ‘laten weten dat je er bent’. Inzicht en kennis delen om de effecten en waarde van je werk te laten zien. Voor ondernemers omdat jouw potentiële klant  jou wil leren kennen. Bloggen is een toffe manier daarvoor omdat jij daarin vertelt over jouw werkwijze en laat zien wie jij bent.

Ik ben actief bestuurslid van het ondernemersnetwerk Bewust Eemland in Amersfoort.
Op 5 juni 2021 geef ik daar een blog workshop op de ondernemersvaardighedendag. In deze workshop krijg je tips en handvaten om over te bloggen. 

Carla Pleijers